استاد مسعود

The quadrilateral meeting of America, Russia, China and North Korea on limiting the nuclear weapons professor Masoud, October 15, 2024

  • جورج باید ریس جمهور امریکا دو روز پیش برای محدود کردن اسلحه اتومی کشور های خوهان مذاکرات با روسیه چین وکوریای شمالی شد تا در مورد محدود کردن اسحه کشتار جمعی تصمیم مشترک را اتخاذ نمایند .
  • این فراخوان از جانب اومی تواند جند امکان را انگشت گذارد ؛ اول اینکه نشان دهد که اینکشور ها بصورت بی رویه دست به تولید اسلحه کشتار جمعی می زنند وباید با آنان خاطر نشان کرد که خوب است دریک محدوده در تولید آن قرار دادشته باشیم . دوم اینکه برای خانم هریس یک تبلیغ بزرگ و مهم را راه اندازی کند و حزب دموکرات را کمک نماید و سوم اینکه شرق آسیا و بخصوص جنوب شرق آسیا را که منافع ملی امریکا در آنجا زیاده متصور است مصونیت بیشتر بدهد ، امریکا در شرق و جنوب شرق آسیا با کشور های آسیان وکشوری های اتحاد کشور های شرق آسیا روابط تاریخی تنگاتنگ دارد و شامل کشورهای پیمان امنیتی که در هند استرالیا جاپان وامریکا است قرار دارد و قرار است که به این پیمان ویتنام نیز بپیوندد .
  • ولی اگر به تاریخ چنین پیمان ها بنگریم دیده می شود که امریکا هرباری خود از این پیمان نظر به دلایلی پا بیرون نموده است .
  • برای روشنی در این مورد بصورت شتابی از پیمان های که برای محدود کردن کلاهک هستوی و وسایل تجویل دهنده آن صورت گرفته بسیار گرم شرکت نموده و بعدا خارج شده است .
  • اولین بار پیمان محدود کننده تسلیخات اتمی در سال 1972 میان اتحاد جماهیر شوروی وامریکا در ولادیوستوک شوروی میان ایندو کشور به امضا رسید که بنام سالت اول شهرت یافت سالت اول گرفته شده از یک جمله بزبان انگلیس است که Strategic Arms Limitation Talks معنی مذاکرات روی محدود کردن سلاح هستوی استراتیژیک است .در این پیمان روی محدود سازی بصورت مقداری بحث نگردید و لیونید برژنف رهبر شوروی و ریجارد نیکسون ریس جمهور امریکا تاکید بر لزوم آن نمودند که خود در میان جنگ سرد یک پیشرفت بسیار مهم بشمار می رفت و هنوز هم این پیمان با وجودیکه در عمل مقدار را تعین نکردند ولی مانند اولین مذاکره در این مورد بسیار با اهمیت پنداشته می شود .
  • بعدا در سال 1979 میلادی سالت دوم SALT2 میان اتحاد شوروی برهبری برژنف و ریجارد نیکسون به امضا رسید که ادامه گفتگو های را در این زمینه تعقیب کردند و هردو کشوربا وجود امضا ولی با تعدا از مواد موفق نبودند و بصورت رسمی مانند یک پالیسی کشوری خود درج نکردند . از همین رو امریکا در سال 2002 میلادی از سالت دوم بیرون آمد و جایش را سورت SORT که به پیمان مسکو شهرت دارد گرفت که بین پوتین و جورج بوش به امضا رسید .
  • یک پیمان دیگر به نام I.N. F یعنی پیمان منع راکت های هسته ای میان برد درسال 1987 میلادی میان ایندو کشور صورت گرفت که راکت های کا دارای قدرت 500 – 5500 کیلو متر پرواز را داشت مورد محدودیت قرار داد . امریکا از این پیمان نیز در سال 2019 میلادی پا بیرون کشید .
  • در سال 1991 میلادی پیمان START 1 به امضا رسید که سیستم های تحویلی ( راکت ها ، طیارات ، کشتی ها ، زیر دریایی ها که همه وسایل که قدرت حمل اسلحه انومی را دارند به 1600 عدد تصویب کرد
  • در این مورد START2 نیز به امضا رسید ولی START3 این مقدار را به 700 عدد کاهش داد .
  • New START ;i که در سال 2010 به امضا رسید برای هر دو طرف امریکا و روسیه داشتن 1550 کلاهک هستوی تعین کرد .قیمت ها و مصارف :
    • مصارف هر کلاهک W88 در زراد خانه های تولیدی این کلاهک ها از 10-20 میلیون دالر است و قیمت B16 بیست و هشت ملیون دالر 28 ملیون $ می باشد .
    • یک راکت اتمی با چند کلاهک اتمی از 60 – 70 ملیون دالر ارزش دارد
    • قدرت بمت های اتومی مدرن در مقابل بمب اتومی استفاده شده در هیروشیما و ناگاساکی جاپان به این شکل می تواند ارایه گرددکه : بمب اتومی استفاده شده در چاپان که بنام لیتل بای یاد می شود 15 کیلو تن TNT بود و بمب های مدرن 475 کیلو تن TNT یعنی 30 مرتبه بیشتر است .
    • بمب های اتومی امروزی در یک بار می تواند 150000 نفر بکشد و بیشتر از یک ملیون انسان دیگر را متاثر سازد .
    • حالا خود فکر می توانیم که اگر چنگ اتومی در بگیرد بالای زمین زیبای چه می آید .
استاد مسعود

استاد مسعود

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که

پیمایش به بالا